Smykkeguide

VÅRE MATERIALER

ENAMEL Copenhagens smykker er laget av ekte materialer og må derfor brukes og oppbevares med forsiktighet for å ta best mulig vare på dem. Smykkene er alle laget av sterling sølv 925 og er belagt med 18 karat gull eller en svart-rhodinering.

 

HVORDAN TA VARE PÅ SMYKKENE DINE

Alle smykker slites ut over tid, men med god pleie og oppbevaring varer de lenger. Siden alle våre smykker er i ekte materialer, kan du dessverre ikke unngå at metallet oksiderer og kan mørkne i kontakt med luft og fuktighet. Derfor anbefaler vi at du oppbevarer smykkene dine i esker eller poser når de ikke er i bruk, slik at de har så lite kontakt med luft og fuktighet som mulig. I tillegg er det også en god idé å lagre smykkene separat slik at de ikke ligger og gnir på hverandre. Unngå også at smykkene kommer i kontakt med vann, fløte, såpe og lignende. Ta derfor alltid av smykkene under for eksempel oppvask, rengjøring, bading og trening.

 

RENGJØRING AV SMYKKER

Hvis du opplever misfarging over tid, er det forskjellige måter du kan rengjøre smykkene dine selv. Hvis sølvsmykkene dine har begynt å oksidere, kan du polere dem med sølvrens, hvor det med gullbelagte smykker er nok å bare polere dem med en tørr, myk klut til de har fått glansen tilbake. Smykker belagt med rhodinering vil gradvis miste sitt rhodiumbelagte utseende, da denne typen belegg gradvis slites.. Dette kan ikke unngås, men kan forhindres ved å bruke og lagre smykkene som anbefalt over.

 

GARANTI

Når du handler hos ENAMEL Copenhagen, har du naturligvis 2 års garanti på alle smykker. Vi skiller mellom produksjonsfeil, slitasje og feil bruk. Ved produksjonsfeil dekker garantien. Slitasje dekkes ikke av garantien og betyr at smykket har vært brukt over lang tid, og det må derfor påregnes at smykket er slitt. Derfor dekkes ikke slitte gullbelegg og rhodinerings slitasje, da dette skjer når du bruker smykkene. Feil bruk refererer til smykker som har blitt skadet som følge av feil bruk eller mishandling av produktet. Les mer om retningslinjer for reklamasjon under våre vilkår og betingelser.

 

 

 RINGGUIDE

 ringguide ringstørrelse enamel copenhagen

                                  

  1. ta en ring som passer deg Finn størrelsen din i skjema over                                  
  2. mål den indre diameter av ringen

 

LENGDEGUIDE FOR HALSKJEDE

*Plusset betyr at du kan justere lengden på kjedet.